Výsledky 1. kola OP a OS: Béčko-destrukce se nekonala, Céčko-fantazie, Déčko-krutá premiéra

25.09.2010 13:11

Neoficiální výsledky 1. kola Okresního přeboru a soutěže:

Sokol K. Hora "C" - Sokol Čáslav "B" 10:8

Domácí na nás nastoupili v nejsilnější možné sestavě (když nepočítám dlouhodobě zraněného Zajíčka a "krajského" Poláka). Bohužel jsme prohráli hned obě čtyřhry (Kóřa s Cýrou vedli 2:1 a 4:1, ale nezvládli to) a od toho se odvíjel i další průběh. Stále jsme dotahovali manko, které jsme nakonec doopravdy nedotáhli.

Velmi dobře zahrál Zdenda Zikmunda, který nasbíral 3 body (Cihlář, M. Kořínek, Kvíz), prohrál pouze s Ondrou Muchou. Míra Cyrus hrál taktéž velmi dobře, ale bodově se to zas tolik neprojevilo (M. Kořínek), bohužel mu z mečbolu utekl Martin Vala, což mohl být pro Míru cenný skalp a pro nás nečekaný bodík. V dalším utkání hladce prohrál s Ondrou Muchou a poslední zápas mu Cihlička vyskrečoval. Martin Čížek stejně jako Cyrda hrál velice slušně, ale na větší bodový přísun to taktéž nestačilo (výhra nad Cihličkou, prohra s Valáškem a M. Kořínkem v koncovce pátého setu, Ondra Mucha mu to vyskrečoval). Kóřa dostal "počoudit" od Mušáka a Cihličky, statečně se sice držel s Valáškem až do pátého setu, ovšem opět neúspěšně. Od potupného kokodání ho zachránilo hladké vítězství s M. Kořínkem.

2 x čtyřhra, Vala 3/3, Mucha 3/3, Cihlář 1/3, M. Kořínek 1/4, Kvíz 0/1 - Zikmunda 3/4, Cyrus 1/3, Čížek 1/3, Z. Kořínek 1/4, 2 x WO

 

Sokol Čáslav "C" - Star Tupadly "B" 11:7

Skvělý výkon našich hochů z céčka a nečekané vítězství na favorizovaným týmem z Tupadel !! Gratulace všem, zejména tahounovi Jasánkovi :)

Jasánek 4, Karlos 3, Širda 2, Prezident 1 a čtyřhra - čtyřhra, Hatalka 3, Kotrbáček 2, Kunášek 1, Ronovský 0 !!!!

 

Sokol Čáslav "D" - Star Tupadly "C" 0:18

Do zápasu jsme nastoupili v základní sestavě Židek, Kavuljak, Čech a jako čtvrtý hráč sestavu doplnil Petr Zelenka, který však kvůli pracovnímu vytížení držel pálku naposled koncem března. Rozehraný Franta Horký nemohl nastoupit pro svalovou indispozici a tak aspoň hecoval hráče a přispíval cennými radami.

Výsledek dopadl dle očekávání 0:18 pro TJ Star a to i přes účast zkušeného Zelenky, na kterém byla znát tréninková absence, ale jeho výkony měly v průběhu utkání stoupající tendenci. Čtyřhry byly jednoznačná záležitost tupadelských hráčů stejně jako následující dvouhry až do devátého zápasu, kdy se Čechovi podařilo získat sadu na Tyrkase. Hned v následujícím utkání se odehrálo asi největší drama zápasu, když Zelenka prohrával s Šindelářem 1:7 ve třetím, přesto si vynutil pátý set, kde prohrál 9:11. Škoda, protože za svou bojovnost by si jedno vítězství zasloužil. Čechovi se podařilo udělat ještě jeden set na Beneše, jinak kolonka „sady“ Čáslavského oddílu byla plná nul L. Židek s Kavuljakem si nepřipsali žádné vítězství v setu, natož v zápase, ale zejména druhý zmíněný byl k vítězství v setu několikrát velmi blízko, když dotáhl set dvakrát do devíti a jednou do osmi míčků. Nováčkovská daň je někdy krutá…

 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2010 TJ Sokol Čáslav. Všechna práva vyhrazena. Webmaster - Bc. Zdeněk Kořínek (koraman@seznam.cz)