Sokol Čáslav představuje posily pro nadcházející sezónu

26.07.2011 08:53

Sokol Čáslav se nikdy nevyznačoval velkými machinacemi v oblasti přestupové politiky a nic podobného nechystal ani před nadcházející sezónou, ovšem shoda náhod a jiných různých okolností zapříčinila výraznější pohyb na hráčských aktivech čáslavského klubu. Hráči i fanoušci stolní tenisu v Čáslavi byli zvyklí na příchod či odchod maximálně tak jednoho hráče v letní pauze, ale letos se mohou těšit na tři zbrusu „nové“ tváře.

Bohužel jsme zaznamenali i jednu hráčskou ztrátu a tou je Martin Čížek, který z pracovních resp. časových důvodů dal přednost angažmá ve „svých“ Býchorech, ze kterých k nám před sezónou 2007/2008 přišel. Martin se u nás během 4 odehraných sezón prezentoval nejen jako kvalitní hráč, který pro čáslavský klub vydřel mnoho důležitých zápasů, ale i jako sympatický a přátelský chlapík, pročež mi nezbývá než mu za Oddíl stolního tenisu Čáslav poděkovat za odvedené služby a popřát hodně štěstíčka do budoucího působiště.

A teď už konečně ke slibovaným posilám:

1)   Stanislav Darius zvaný Radius či Robokop :) - Staník, jakožto čáslavák, se po většinu pinčesové kariéry potloukal po cizích oddílech (Olympia KH, Tupadly) a teď konečně našel cestu domů :)  Standa je velmi kvalitní hráč, který v minulé sezóně zaznamenal v KP2 v dresu sestupujících Tupadel úspěšnost 48%. Hráč jeho výkonnosti by měl v našem oddíle s největší pravděpodobností aspirovat na post čtyřky v A-týmu. Nezanedbatelným přínosem pro čáslavský oddíl jistě bude i Standova veselá a přátelská povaha.

2)  František Tomášek zvaný hospodskej – pro Fandu platí skoro to samé co pro Standu, je to čáslavák, který celou dosavadní pinčesovou kariéru strávil v Tupadlech a až letos ho zmámila blízkost čáslavské herny. Fanda v minulé sezóně zaznamenal v KP2 v dresu sestupujících Tupadel úspěšnost 20%, což tak přibližně odpovídá jeho pravidelné úspěšnosti v OP z minulých let, která činila vždy cca 60%. Tento zarputilý bojovník se dle žebříčku nejspíše stane jedničkou čáslavského C-týmu. A podobně jako Standa, tak ani Fanda si u čáslavských hráčů na nedostatek popularity stěžovat rozhodně nemůže :)

3)   Robert Mundil – další posila je pro nás trošku neznámou, i když jsme Roberta potkávali ať už v dresu Kutné Hory či Malešova. Každopádně i z těchto krátkých setkání bylo zřejmé, že se jedná o kvalitního hráče a inteligentního a přátelského člověka. Robert minulý rok zřejmě prošel průlomovou sezónou, když v podprůměrném mančaftu Malešova zaznamenal pro něj nadstandardní úspěšnost 60%, takže se můžeme jen těšit, k jakým výšinám vyšplhá jeho výkonnost v čáslavském dresu :) Robert by měl plnit roli dvojky v C-týmu.

 

Za celý oddíl přeju všem našim posilám, ať se jim v našem dresu daří a ať tam soupeřům sází jednoho čuníka za druhým !! :)

Zpět

Vyhledávání

© 2010 TJ Sokol Čáslav. Všechna práva vyhrazena. Webmaster - Bc. Zdeněk Kořínek (koraman@seznam.cz)