Pinčesové prasátko 2011 - recenze a fotky

08.06.2011 09:34

Každoroční uzavírací akce probíhající od časných sobotních ranních hodin do časných nedělních ranních hodin se jako vždy vydařila perfektně, počasí přálo, hrál se florbálek, nohejbálek, petanque atd.  Hlad byl mírněn grilovaným rochňátkem a večná žízeň byla tišena kozlíčkem a pak soudkem regenta, který věnoval na počest svého druhorozeného syna Lukyn. Kujeme uctivě! :) Cýra byl po prohrané sázce vyšmikán dohola Lövlisem a docela mu to slušelo klukovi plešatýmu :) A taky dostal po zásluze Hart Trophy za nejužitečnějšího hráče oddílu v minulé sezóně, k čemuž mu ještě jednou za celý oddíl gratuluji. Hráči béčka (Cýra, Kóřa, Fíla) převzali "vítěznou" trofej za krásné druhé místo v OP, škoda, že se akce nezúčastnili i zbylí dva hráči béčka, kteří se tak připravili o těch příslovečných patnáct minut slávy :). Filipíčka zřejmě trofej tak rozpálila, že když se později večer chopil své kytary, tak cca 20 přítomných nestačilo zírat (hra v běhu nebo s kytarou za zády na stole)...prostě Satriani hadr :) Když se Filip unavil, tak se okamžitě chopil kytary Romeo Sosíček, který bez rozmýšlení své milé Haničce složil neuvěřitelně romantickou píseň, kterou ihned zahrál a zazpíval...prostě slabší povahy omdlévaly u nového šlágru s názvem: "Myšičkooooo, kočičkoooo..." :))) Pak se dala slavná kutnohorská dvojka Valis a Sosi na tančení na židli, z čehož vyvázl Sosi s rozraženým kolenem, z kterého se poté začala docela slušně řinout červená tekutina. Z toho si Sosík ovšem nic nedělal a při ranní návštěvě "diskotéky" na Kavárce to ještě opět s Valisem pořádně rozpumpoval. Na Kavárce to také celé skončilo, dali jsme si plzýnku, někteří i zatančili a pak jsme už ve vší slušnosti za světla odsmrděli domů.

Tak snad jsem na nic zajímavého nezapomněl, každopádně to byla suprová akce plná zábavy, doufám, že si to každý užil. Přeju všem hezké slunečné bezpinčesové období a v září (nebo s některými v srpnu) na viděnou.

Jinak všichni účastníci akce, jejichž jméno se v tomto článku neobjevilo, se chovali slušně :)

 

Výběr fotek si můžete prohlédnout ve fotogalerii na tomto webu nebo zde komplet v originální kvalitě: https://koraman.rajce.idnes.cz/.

Video bude doplněno v brzké době.

Zpět

Vyhledávání

© 2010 TJ Sokol Čáslav. Všechna práva vyhrazena. Webmaster - Bc. Zdeněk Kořínek (koraman@seznam.cz)