Objektivní pohled na KP 2D 2012/2013

14.09.2012 09:21

 I kdyz sem mel na prelomu dubna-kvetna radost, ze nam skoncil rocnik pincesoveho zapoleni, tak I ted mam radost, ze se do toho budem opet mooci ponorit. Na pincesovym prasatku se definitivne stvrdil transfer 4{5]clenu lonskeho acka{P.Benus + M. Sosnovec do kutnohorskeho Sokola, I. Tichy + S. Darius{F. Tomasek] do kutnohorske Olympie]. Vabeni naopak uz neodolal starkocsky M. Cakovsky,  jenz I kdyz v minulosti odehral  jen pro Caslav nezapomenutny zapas v Koline, kdy az zasah nejmenovaneho pracovnika svazu musel rozhodnout o jeho “netrech bodech”,  je jiz plne hodnotnym krajskym hracem.

 Jak sem jiz zminoval kadr prosel pres leto velkou rekonstrukci, ovsem z meho hlediska bude tym moralne velmi silny. Hlavnimi piliri acka je petice{brano podle abecedy, abych nebyl napadnutej bulvarem☺]: M. Cyrus, M. Cakovsky, J. Lövl, F. Vancura, Z. Zikmunda v zaloze pak jsou pripraveni nastoupit borci z benga: Z. Korinek, R. Mundil ci dokonce obavana to dvojice Korinek & Sirak.

 Lonsky rok byl extremne silny v deckove skupine a my jakozto 5. celek se rozhodne nemusime zaco stydet, letos KP 2 D o neco malo oslabila, je zde 5 novych mancaftu z okresu Nymburk: Nova Ves, Mestec Kralove, Sadska, Podebrady, Nymburk, kteri by ke vsi ucte nemeli byt tak nahore{zatim sem nevidel soupisku Podebrad, Nymburku], dale pak dva tymy Sokola Kutna Hora, kdy predevsim becko ve skvele poskladanem mancaftu bude utocit na pricky nejvyssi, spolecne jako Kolin a lonsky finalista z Klucova, o play off se bude prat I Kostelec nad C.L., no a dvojice Tynec nad Labem a Caslav by meli zaujmout klidny stred a vyhnout se barazovym/dubno-kvetnovym starostem.

Caslavi tedy good luck.

Ps: je to muj soukromy nazor, snazil sem opravdu nestrane a tak jak to “cejtim” mozna I tipuju..

Ps: kritiku na stul!?!?

 

Lövlis

Zpět

Vyhledávání

© 2010 TJ Sokol Čáslav. Všechna práva vyhrazena. Webmaster - Bc. Zdeněk Kořínek (koraman@seznam.cz)