Medailové žně čáslaváčků na Okresních přeborech v Kutné Hoře + report by Standa

28.11.2012 10:42

V neděli 25.11.2012 se konaly v Kutné Hoře regionální přebory ml., st., žactva a dorostu. Účast byla hojná, jenom z Chlístovic 13 nadějí.

Náš oddíl vyrazilo reprezentovat 6 statečných borců Séba, Tom, Martin, Jirka a oba Ondřejové odhodlaných dát do toho vše. Na úvod byly rozehrány soutěže ml. žactva a dorostu. Za mladší žáky hájili náš oddíl Tom a Martin a za dorost jsem vyslal do boje kvartet našich starších žáků v čele se Sébou. Tom ani Martin za dorost hrát nemohli, protože každý z hráčů mohl hrát pouze 2 kategorie. V dorostencích Jirka Landr a Ondřej Kristek nepostoupili ze skupin, zato Séba a Ondra Petržílek ano. Ondra v pavouku nestačil na Klimperu, Séba po krásném zápase prohrál s Dominikem Palátem 3:2 na sety, makal dřel jeho aktivní bloky ( ala Míra Cýra) skoro slavily úspěch, ale o chlup to nevyšlo. V deblu Séba s Jirkou vypadli, zato Ondřejové vybojovali 3. místo.

V ml. žácích Martin vybojoval postup ze skupiny z 2. místa, ale pak vypadl v pavouku v 1.kole. Zato pro Toma začaly velké chvíle, skupinu vyhrál bez ztráty setu a zvláště třetí zápas ve skupině neměl chybu. Hrál o vítězství ve skupině s Davidem Čermákem z Chlístovic a to co sním proved, to jsem ještě neviděl, tak aktivní a útočnou hru jsem od Toma ještě neviděl( před zápasem jsem mu říkal atˇ zkusí být aktivní, ale že až tak), sfouknul ho jako svíčku, i S. Král uznale pokyvoval hlavou. V nastoleném trendu pokračoval i dál, když porazil 3:0 Filipa Lísku z K.Hory a ve finále opět Čermáka 3:0 na sety. S Martinem v deblu došli až do finále, kde nestačili na pár Líska, Veverka z K. Hory a prohráli po boji 1:3 na sety.

Poté byly rozehrány mixy a Tom s Evou Mulenkovou z Janovic došli v obou kategoriích do finále ( ml. žácích a dorostu, mix st. žáků se nehrál). Následovaly debly st.žaků a náš pár Séba s Tomem vybojovali 3.místo. V singlu st. žáků ze skupin postoupili Séba, Tom, Martin a Ondřejové. V pavouku vypadli Ondrové v 1. kole a Martin se Sébou ve čtvrtfinále, Martin prohrál s Tomem 3:0 na sety a Séba opět s Dominikem Palátem krásný zápas, ale prohra 3:0 na sety vždy smolně o 2 kuličky (aktivní blokový stěrač začíná funglovat, jenom občas tam skočí cyklovač).

Tom už toho měl plný kecky (odehrál nejvíc utkání ze všech účastníků), nastupoval do semifinále opět proti Čermákovi (se slovy tati do třetice už ho asi neporazím, už jsem strašně utahanej), bojoval a po pěkném výkonu prohrál 1:3 na sety. Zapas měl hodně skvělých výměn, kterým přihlížející tleskali. Podtrženo sečteno přivezli jsme domů 7 umístění na bedně z toho 1 titul.

                                                                                                                                                    Standa Beran

Singl - Titul

Mladší žáci - Tomáš Beran

Starší žáci - Dominik Palát (není to jistý odjížděli jsme před skončením finále)

Dorostenci- Tomáš Sojka

Zpět

Vyhledávání

© 2010 TJ Sokol Čáslav. Všechna práva vyhrazena. Webmaster - Bc. Zdeněk Kořínek (koraman@seznam.cz)