Hlasování o nejužitečnějšího hráče Čáslavi 2010-2011 bylo zahájeno !!!

12.05.2011 12:01

Tak se nám rok s rokem zase sešel a je třeba opět vyhlásit toho nejužitečnějšího hráče hrajícího za Čáslav, který převezme tzv. Hart Trophy za svůj přínos pro mančaft a oddíl za sezónu 2010-2011. Připomínám, že prvním vítězem této prestižní trofeje se v loňském roce stal Martin Sosnovec.

Hlasovat o nejužitečnějšího hráče Čáslavi můžete (musíte) u pana předsedy Dana Širáka a to buď smskou na jeho telefon 603 733 634 nebo na mail dan.sirak@seznam.cz. Předání trofeje proběhne opět na závěrečné grilovačce 4.6.2011 za sokolovnou.

 

Hart Trophy - je určena hráči, který v uplynulé sezóně:

A) podával výkony na hraně svých možností či dokonce hrál nad svůj dlouhodobý standard, 

B) vynikal bojovností, zápalem pro hru a schopností vyhecovat zejména v důležitých zápasech nejen sebe, ale i své spoluhráče,

C) se výrazněji podílel i na organizačním chodu oddílu (bezchybné plnění administrativy spojené s vedením oddílu či družstva, tréninky mládeže, příprava a úklid herny a kantýny pro různé turnaje, vedení oddílového webu :) atd.)

 

To jakou přiřadíte důležitost výše uvedeným "disciplínám" je jen na vás. Já osobně při svém rozhodování přiřadil jednotlivým "disciplínám" tuto důležitost:

A) 70%

B) 20%

C) 10%

Zpět

Vyhledávání

© 2010 TJ Sokol Čáslav. Všechna práva vyhrazena. Webmaster - Bc. Zdeněk Kořínek (koraman@seznam.cz)