7. kolo OS - Déčko ani proti třem janovickým nebodovalo (+report by Lukyn)

15.11.2011 14:49

Sokol Uhl. Janovice "D" - Sokol Čáslav "D"  11:7

čtyřhry 1:0, body domácích: Švarc Ondřej 4:0, Kmoch Lukáš 3:1, Váša Jiří 3:1, WO 0:5, body hostů: Neužil Jaroslav 0:3, Pavouk Radek 0:3, Šorejs Jaroslav 2:1, Čech Jakub 0:3, WO 5:0

Déčko do Janovic odcestovalo v sestavě Jarda Š. a Jarda N., Páva, Kuba, a Lukáš. Málem vyrazil i Zelíčko, ale ten si kvůli čachrům se sestavou béčka stihnul naplánovat rodinu a bohužel už to nemohl změnit....zkrátka už podruhé nám zbytečně nějaký nadřazený mančaft naboural sestavu. Přesto jsme do Janovic jeli pro bod nebo tři. Počítali jsme, že Janovice budou mít opět problém slepit sestavu a nastoupí ve třech a navíc bez Ondry Švarce, který by dle předpokladu měl vyrazit do Čáslavi na naše béčko. Toto se však vyplnilo jen částečně. Janovičtí byli sice tři, ale Ondra byl přítomen (bylo jich tak málo, že jako hráč déčka musel zůstat doma). To nám trochu vzalo vítr z plachet, přesto jsme pořád doufali v tři bodíky.

Čtyřhry jsme plánovali v sestavách Jarda Š. - Kuba a už sehraná dvojka Lukáš - Páva. Prvně jmenovaná však získala bodík bez boje a tak šla ta druhá na dvojici Švarc-Kmoch. Janovičtí kluci sice čtyřhru vyhráli, ale nedostali ji zdaleka zadarmo, když zápas došel do pátého setu, kde nám nevyšel dvakrát příjem a Kmoch naopak porpvé v zápase dokázal vrátit Radkovo podání. Po čtyřhrách tedy 6:1 pro hosty, ale to bylo téměř vše....

Dvouhry začali Páva proti Kmochovi, což byl vcelku vyrovnaný zápas, ale rozhodnul zde zejména Radkův výpadek v trénování, kdy držel naposled pálku v ruce v nepodařeném zápase proti Sokolu K.H. 15.10. To co jindy Radek s přehledem vracel a proměnoval, dnes prostě nedal....1:3 pro domácího hráče.

Stejný výsledek ubránil svou buldočí obranou Jarda Neužil na Ondru Švarce.

Poté sice Jarda Š. zdolal Kmocha, ale Páva  s Jardou N. nestačili na Vášu.

Váša mimo to stihnul vyplňovat zápis jako tiket sazky, protože psal výsledky do zápasů, kde se ještě nehrálo a navíc naprosto nesmyslný čísla (omlouval to, že prý se ještě neprobudil). Takže zápisu se chopili Ondra s hostujícím Lukášem. Ten při pohledu do zápisu na míčky Radka navrhnul, že ho na poslední zápas vystřídá a Radek vcelku s potěšením souhlasil... Poté Jarda Š. stihnul porazit Vášu, ale dalo mu práci, než si na jeho podání našel pořádnou odpověď, protože po prvním setu to smrdělo debaklem. Už za rozhodnutého stavu nastoupil do dvouher střídající Lukáš, který prvně ve své krátké pinčesové kariéře změřil síly s Onrou a kdyby nebyl blbej a nezkazil podání do sítě za stavu 10:9, možná by urval i ten setík....Na závěr ještě poučil Jarda Neužil domácí hráče  Ondru, Honzu Šimka a další o rozdílných vlastnostech potahů na pálkách, jak s těmito potahy hrát a k jaké hře se hodí. Kluci si tuto zajímavou a zasvěcenou besedu velice pochvalovali a zejména Ondra říkal, že ji určitě zúročí při střídavém startu v KP2. Náš Jarda si však za tento "dobrý skutek"vysloužil políček od vedoucího, že předává know-how soupeřům. Poté už následoval jen oběd U Myslivce, kde se Jarda Neužil potrestal studeným obědem - dvojitou tlačenkou (viz. foto) a také obavy ze hry s mladou Šimkovou, která by se dle informací jejího táty Honzy měla dostavit na příští zápas do Čáslavi.

Nikdo s holčinou nechce hrát......

Lukáš

 

1. Sokol Uhl. Janovice "C" 6 5 1 0 0 93:15 16
2. Star Tupadly "B" 5 4 0 0 1 57:31 11
3. TJ Sokol Malešov 4 2 1 1 0 35:37 7
4. Sokol Uhl. Janovice "D" 4 2 1 1 0 34:38 7
5. Sokol Kutná Hora "D" 5 2 0 3 0 37:53 6
6. SKC Zruč n.S.-TENNISLINE "D" 4 1 2 1 0 33:39 5
7. Sokol Zbraslavice "B" 6 1 1 4 0 40:68 4
8. Sokol Čáslav "D" 5 1 0 4 0 33:55 3
9. Sokol Chlístovice "B" 5 0 2 3 0 32:58 2

 

Zpět

Vyhledávání

© 2010 TJ Sokol Čáslav. Všechna práva vyhrazena. Webmaster - Bc. Zdeněk Kořínek (koraman@seznam.cz)