2. finále play-off OP - Béčko venku hladce prohrálo a bude snít svůj postupový sen i příští sezónu; vítězem OP se stává Kutná Hora "C"

01.05.2011 11:58

Sokol Kutná Hora "C" - Sokol Čáslav "B"  9:2

K poslednímu zápasu sezóny není ani moc co psát. Zápas se zlomil ihned po čtyřhrách, které jsme nezvládli. Kóřa a Filip prohráli ve čtyřech setech s dvojicí Zajíček-Cihlář a Cyrda se Zdendou Z. prohráli nešťastně 12 v pátém setu, poté, co vedli v zápase s dvojicí Vala-Mucha již 2:0 na sety. Poté nestačil Filip na pro nás nepříjemné překvapení finálových bojů M. Kořínka a prohrál po třech nezvládnutých koncovkách. Zdenda Z. vykřesal malou jiskru naděje vítězstvím na Cihličkou - stav 3:1 pro domácí. V dalším zápase Cyrda hodně kousal v zápase s opět fantasticky hrajícím Mušákem, stačilo by bývalo jen trochu štěstíčka a zápas by neskončil už po čtvrtém setu. No a poté co Valis hladce porazil Kóřu a Filip ztratil vedení 2:0 na sety se Zajíčkem bylo v podstatě rozhodnuto. Zdenda Z. prohrál s Mušákem a skóre se zastavilo na nedostižných 7:1 pro domácí. Druhý a poslední bodík pro hosty získal v asi nejhezčím zápase dne Cyrda v souboji s Valískem. Utkání zakončili hladké výhry kutnohorského Kóřy nad čáslavským Kóřou a Mušáka nad Filipem.

Soupeř zvítězil ve finálových bojích zaslouženě, všichni kutnohorští předváděli kvalitní a vyrovnané výkony v celé finálové sérii, což se o všech čáslavských říct bohužel nedá. Heroickými výkony se v závěrečných bojích prezentoval zejména Míra Cyrus a myslím, že ti, kdož sledovali boje čáslavského Béčka v play-off, tak si jeho jméno v seznamu kandidátů na prestižní Hart Trophy (nejužitečnější hráč sezóny) posunou hoooodně vysoko.

Každopádně děkujeme všem čáslavským i starkočským fandům, kteří v hojném počtu navštěvovali zápasy v play-off a to dokonce i na půdě soupeře !!!

Gratulujeme ještě jednou soupeři z Kutné Hory k jejich vítězstvím v letošním ročníku Okresního přeboru a postupu do Krajské soutěže a děkujeme za pozvání na večerní pařbičku konanou v hospůdce u France Josefa, kde jsme s našimi kutnohorskými kamarády dosyta pojedli, popili a poklábosili.

 

čáslaváci a kutnohoráci bojují u stolu...

 

zleva dva největší žrouti...

 

nadlábnutej a tím pádem spokojenej číňan Cyrda...

 

škoda, že jsme takhle netrhali i dopoledne...

 

tady Valis ještě žije...

 

a tady už ne...

 

Cihla a Filip žertují s Valískem...

 

půlnoční dekorování vicemistra...

 

a opět čáslavští fešáci...

 

 

vítězům je třeba vzdát hold...

 

ukažme si na něj...

Zpět

Vyhledávání

© 2010 TJ Sokol Čáslav. Všechna práva vyhrazena. Webmaster - Bc. Zdeněk Kořínek (koraman@seznam.cz)