1. semifinále play-off Okresního přeboru - Čáslav "B" si přiváží vydřenou výhru z Uhlířských Janovic

09.04.2011 16:29

Sokol Uhlířské Janovice "A" - Sokol Čáslav "B"  6:10

čtyřhry 1:1; body domácích: Žoha 3:1, Švarc 1:2, Čtveráček 0:4, Číž 1:2 

body hostů: Cyrus 4:0, Zikmunda 2:2, Kořínek 2:1, Vančura 1:2

Příprava na tento zápas začala již v pátek večer, kdy jsme v restauraci u Šneka spořádali dva tataráky, aby v nás syrové maso vzbudilo chuť kousat a trhat :) Podle sobotních výkonů se asi nejvíc nacpal Cyrda :)

Ale pěkně popořadě. Čtyřhru jsme urvali jednu, když Cýra se Zdendou Z. porazili hladce Číže se Čtveráčkem. Kóřa s Čížou nedostali "čuchnout" v utkání s dvojicí Žoha-Švarc.

Poté Zdenda Z. porazil Petra Švarce a Cýra Čtveráčka - stav 1:3. Kóřa pak přidal důležitý bodík, když po dlooouhých letech porazil Pepu Číže v koncovce pátého setu, přestože prohrával v rozhodující sadě již 1:7 !!. V souběžném zápase však Filip nestačil na skvěle hrajícího Michala Žohu - stav 2:4. Cýra poté hladce poráží Petra Švarce a vypadá to na trhák, ale Zdenda Z. bohužel ztrácí dobře rozehraný zápas s Pepou Čížem v koncovce pátého setu - stav 3:5. Filip poté rozestřelil Martina Čtveráčka, ale Kóřa je bez šancí s Michalem Žohou - stav 4:6. Cyrda poté vítězí v dramatickém pětisetovém duelu s Pepou Čížem, ale hned přichází studená sprcha v podobě prohry Zdendy Z. s M. Žohou - 5:7. Kóřa poté nedává šanci Martinovi Čtveráčkovi, ale Filip bohužel prohrává s Petrem Švarcem - 6:8. Zdenda Z. přidává neočekávaně vydřený bod se Čtveráčkem až po pětisetové bitvě, ale hlavně, že je to tam - 6:9. Na scénu přichází dva hráči, kteří jsou v současné době v ohromném brusu. Na jaře v podstatě neporazitelní Míra Cyrus a Michal Žoha. Zápas splnil veškerá očekávání, byla to neuvěřitelná bitva plná skvělých až fantastických úderů, která vyústila jako ve správném dramatu až do pátého setu, poté co Cyrda neproměnil dva mečboly ve čtvrtém. Míra celý pátý set držel vedení o dva až tři balónky až do stavu 8:5, pak Michal získal čtyři míče v řadě a vypadalo to zle, ovšem Cyrdovi helplo čuňátko a poslední dva míče už odehrál v úplném transu naprosto bezchybně. Následoval klasický hurónský řev a vítězství 10:6!!!

Byl to velice těžký zápas, snad ještě těžší než jsme čekali, ale to je prostě play-off. Doufejme, že jsme soupeře trošku nalomili a do Čáslavi na odvetu už si přijedou jen vychutnat svůj poslední zápas v sezóně :)

Jinak je třeba hrozně moc poděkovat našim spoluhráčům a kamarádům z oddílu, kteří nás dorazili podpořit. Jejich podpora byla hodně hlasitá a užitečná :) Konkrétní díky patří pánům Širákovi, Havlovi, Sosnovcovi a Bendýskovi.

Na podpoře našeho mančaftu se ale podílel i Jenda Lövl, který se z pracovních důvodů nemohl zúčastnit a tak nás povzbudil na dálku alespoň formou sms, která všechny přítomné čáslaváky velmi pobavila, posuďte sami:

"Žádné hrátky, žádný lob

dejte i ten desátý bod.

S Béčkem jedou Tifossi,

woholte jim kokosy.

Celej mančaft opět válí,

Myslivec však nezahálí.

Sejra, řízek, nějaká svíce...

a ja v práci jen dva krajíce".

 

2. semifinále play-off Okresního přeboru

Sokol Starkoč - Sokol Kutná Hora "C" 5:10

čtyřhry 1:1, body domácích: Čakovský Karel 0:3, Čakovský Michal 0:3, Čakovský Milan st. 3:0, Kozák Pavel 1:3, body hostů: Kořínek Milan 3:1, Cihlář Jan, Ing. 1:2, Zajíček Ivan 2:1, Vala Martin 3:0

Zpět

Vyhledávání

© 2010 TJ Sokol Čáslav. Všechna práva vyhrazena. Webmaster - Bc. Zdeněk Kořínek (koraman@seznam.cz)