1. Okresní pohár dospělých Čáslav - vítězem Fanda Herout; domácí borci nezklamali, ale ani nepřekvapili...

10.10.2011 09:37

Podrobnější reportáž z poháru si můžete přečíst na stránkách Zruče: zde, najdete tam i kompletní výsledky a nějaké fotečky...

Turnaje se zúčastnilo pouze 6 domácích borců, což bylo trošku zklamání. Áčko turnaj bojktovalo (alespoň po herní stráncem, v kantýně poblíž pípy jinak seděli tři) :), z béčka dorazili tři kusy, jedno céčko a dva déčkaři. Tak začneme třeba podle abecedy:

Míra Cýra - schytal jednu ze dvou nejtěžších skupin, na úvod sice prohrál s překvapením turnaje Ondrou Švarcem, ale poté už zabral a smázl Milana Ronovského a Martina Janečka, takže postoupil do Áčka z druhého místa. První flek pro sebe zabrala nová štika v rybníce Ondra Švarc a nepostupového žolíka si velmi překvapivě vytáhl Martin Janeček. V prvním kole Áčka narazil Miruna na Milana Čakovského a po urputném boji tentokráte podlehl v koncovce čtvrtého setu.

Jakub Čech - Kuba měl ve skupině Zdeňka Jiráska, Vaška Herouta a Martina Šafránka, bohužel se mu nepodařilo na tyto kvalitní hráče ukořistit ani setík, podobně se mu vedlo i v prvním kole Béčka s Milanem Ronovským.

Kóřa - nevydařilo se mu hned první utkání ve skupině s Markem Brunclíkem, které mělo být klíčové pro postup ze skupiny, ovšem pak přišlo výrazné zlepšení a výhra v zápase s favoritem skupiny Jiřím Hrazdírou, což v konečné tabulce znamenalo postup ze druhého místa. Soupeř pro první kolo Áčka Ondra Švarc zprvu vypadal velmi schůdně, ovšem realita byla jiná, Ondra po skvělém výkonu zvítězil zaslouženě 9 v pátém setu a to nebyl konec jeho řádění, když v druhém kole Áčka vyprovodil Jirku Šturce a zatrhnout tipec mu musel až Fanda Herout.

Dan Širák - jak už to tak u Dana bývá, chytnul tu druhou ze dvou skupin smrti, bohužel na rozdíl od Cýry se s tím vypořádat nedokázal. Milan Čakovský a Jarda Dohnal byly nad jeho síly, ovšem pak začala šňůra vítězství počínaje vítězstvím ve skupině nad Píchou a vítězstvími v Béčku nad Jitkou Sojkovou, Petrem Švarcem a Milanem Ronovským. Konečnou stopkou bylo až finále Béčka s Martinem Janečkem.

Filip Vančura - vzhledem k tomu, že mu do skupiny byl nalosován Fanda Herout, tak bylo jasné, že utkání s Petrem Švarcem bude klíčovým bojem o postup. Filip tuto bitvu po pěti setech zvládl a ze druhého místa šel zkusit štěstí do Áčka, kde ovšem narazil na Tondu Faltína. První dva sety pro sebe lehce ukořistil Tonda, ale pak se Filip rozstřílel, sebral si třetí set a dlouho vedl i ve čtvrtém setu, ovšem koncovku lépe zvládl matador Toník.

Lukáš Židek - byl nalosován do pětičlenné skupiny, tak si alespoň dosytosti zahrál. V béčku mu pak nedal sebemenší šanci janovický Pícha. Škoda, že se nedávají bonusy za vaření, protože za ten gulášek by si Lukyn zasloužil alespoň 250 bodů :).

 

  Jméno Oddíl Bodů Bonus
1. Herout František Zruč nad Sázavou SKC 305 +13
2. Faltín Antonín Kutná Hora Sokol 250 +22
3. Čakovský Milan st. Starkoč Sokol 225 +20
4. Švarc Ondřej Uhlířské Janovice Sokol 220 +9
5. Šturc Jiří Benešov Sokol 170 +5
6. Šafránek Martin Uhlířské Janovice Sokol 165 +16
7. Jirásek Zdeněk, Ing. Kutná Hora Sokol 165  
8. Hrazdíra Jiří Benešov Sokol 160  
9. Cyrus Miroslav Čáslav Sokol 125 +3
9. Kořínek Zdeněk Čáslav Sokol 125 +3
11. Dohnal Jaroslav Benešov Sokol 125  
11. Janeček Martin Kutná Hora Sokol 125  
11. Vančura Filip Čáslav Sokol 125  
14. Širák Daniel Čáslav Sokol 100  
15. Váša Jan, Ing. Uhlířské Janovice Sokol 75  
16. Ronovský Milan Tupadly Star 65  
17. Herout Václav Zruč nad Sázavou SKC 40  
18. Brunclík Marek Týnec n.L. Sokol 35  
18. Pícha Pavel Uhlířské Janovice Sokol 35  
20. Švarc Petr, Ing. Uhlířské Janovice Sokol 30  
21. Sojková Jitka Chlístovice Sokol 20  
22. Čech Jakub Čáslav Sokol 15  
22. Sojka Tomáš Chlístovice Sokol 15  
22. Sojková Marie Chlístovice Sokol 15  
22. Židek Lukáš Čáslav Sokol 15  

 

Zpět

Vyhledávání

© 2010 TJ Sokol Čáslav. Všechna práva vyhrazena. Webmaster - Bc. Zdeněk Kořínek (koraman@seznam.cz)