1. finále play-off OP - oslabené Béčko ztrácí domácí neporazitelnost v nejnevhodnější chvíli

24.04.2011 08:28

Sokol Čáslav "B" - Sokol Kutná Hora "C"  7:10 = výsledek dle zápisu, oficiální výsledek je ovšem 6:10, jelikož automat na hlášení výsledků nedokáže pochopit, že 17. utkání se dohrálo ještě před 16. utkáním a chtěl mě tak neférově obrat o můj jediný úspěch :) )

čtyřhry 1:1, body domácích: Vančura Filip 3:1, Kořínek Zdeněk 1:3, Čížek Martin 0:3, Cyrus Miroslav 2:2, body hostů: Vala Martin 2:2, Mucha Ondřej 4:0, Kořínek Milan 2:2, Cihlář Jan, Ing. 1:2

Utkání začalo vyrovnaně, když jsme pro sebe ukořistili jednu čtyřhru poté co pár Cyrus/Čížek otočil stav 0:2 a v pátém setu dorazil hostující dvojičku Cihlář/Kvíz. Dvojice Kořínek/Vančura celkem lehce promrhala první dva sety s párem Vala/Mucha, pak sice přišlo výraznější zlepšení, ovšem na víc než setík to nestačilo - stav 1:1. Singly začly fantastickým vítězstvím Filipa nad Valisem, ale hosté hned kontrovali hladkou výhrou Mušáka nad Kóřou - stav 2:2. Pak přišlo nejspíše jedno ze zlomových vítězství hostů, když M.Kořínek udolal 9 v pátém setu našeho Čížu. Cyrda souběžně zdolal celkem lehce Cihličku - stav 3:3. V dalším zápase sice Kóřa dře, ale po dvou prohraných koncovkách se nezmůže na více než set s tentokráte "hratelně" hrajícím Valisem. Jediným naším hráčem, který dokázal doopravdy potrápit skvělého Mušáka byl překvapivě Číža, který svedl s hostující hvězdou ohromný boj, ovšem po neskutečně vydřeném 4. setu poztrácel spoust balonů v pátém setu a bohužel odešel poražen - stav 3:5. Poté ovšem přišel asi největší šok zápasu, když náš obvykle bezchybný tahoun Cyrda nedokázal dovézt vedení 2:1 na sety s M.Kořínkem do úspěšného konce. Filip ovšem zabojoval s Cihličkou a vydřel výhru v pátém setu - stav 4:6. Pak ale přicházejí dva odchody na párek v podání domácích, když Valis hladce vyprovází Čížu a stejně tak Mušák Cyrdu - stav 4:8. Domácí to ale ještě nebalí, jelikož Filip je v ohromném laufu a sestřeluje i třetího kutnohorského ptáka M.Kořínka opět v pátém setu. Bohužel Kóřa přes veškerou snahu nestačí na Cihličku, po vítězství v prvním setu, prohrává dvě následné koncovky a ve čtvrtém bez šance - stav 5:9. V tuto chvíli se probudil Cyrda a po skvělém výkonu seřezal Valíska bez ztráty květinky - stav 6:9. Probudil se ale i čáslavský Kóřa, který rozcupoval hlaďoučce kutnohorského Kóřu - stav 7:9. Tento stav ovšem trval pouze pár desítek vteřin, jelikož v souběžném utkání nedokázal úžasně hrající Filip uhájit své čisté konto a podlehl Mušákovi po statečném boji 1:3 na sety - konečný stav 7:10.

První utkání tedy nedopadlo úplně podle našich představ, omluvou pro nás budiž neúčast našeho klíčového hráče Zdendy Zikmundy. I tak jsme ale určitě měli alespoň na cennou remízu. Snad to bude výrazně lepší za týden v Kutné Hoře.

Děkujeme všem fanouškům, kteří nás přišli povzbudit a nebylo jich tentokrát málo, dokonce i Milantino Čacci na svém motorovém kole dorazil :)))

Zpět

Vyhledávání

© 2010 TJ Sokol Čáslav. Všechna práva vyhrazena. Webmaster - Bc. Zdeněk Kořínek (koraman@seznam.cz)